Werfbegeleiding – Sterk in terreinwerk

Werfbegeleiding van A tot Z: van uitzetwerken, zettingsmetingen en het opmaken van as-builtplannen tot monitoring en permanente aanwezigheid op werven.
Het ibens landmeters team heeft meer dan 20 jaar ervaring op werven van alle bouwklassen.
Onze landmeters staan voor u klaar voor het bepalen van een correcte inplanting of het uitzetwerken van funderingspalen, grondverzet, vloerplaten, assen, ankers, wachtwapening, prefabelementen, metselwerk en werken op hoogtes.

Meetmateriaal op maat voor werfbegeleiding

Wij voeren het meetwerk uit met één persoon. Dat garandeert snelheid bij het werken in de hoogte en op moeilijk bereikbare plaatsen. U kan bij ons terecht voor BIM-to-field procedures en laserscanning op de werf. We werken rechtstreeks vanaf digitale plannen op onze veldcomputers en gebruiken speciale precisie accessoires om prefab elementen nauwkeuriger te positioneren. Bij ibens landmeters beschikken we ook over een meettrolley voor het uitzetten van sporen.

Efficiënte organisatie

Wij wijzen steeds één hoofdlandmeter toe op uw project. Tegelijkertijd voorzien we een tweede back-up landmeter, zodat de continuïteit van uw werken altijd gegarandeerd blijft. Voor de organisatie en planning heeft u slechts één contactpersoon op kantoor te uwer beschikking.

Flexibele dienstverlening

Bij ibens landmeters hebben we voldoende capaciteit om altijd beschikbaar te zijn. Onze dienstverlening op werven is uitgebouwd als een echte interventiedienst. Dat betekent dat we heel snel ‘to the rescue’ zijn wanneer nodig. U kan het hele jaar door beroep op ons doen, enkel tussen kerst en nieuw sluiten wij collectief.

Contact opnemen met ‘werfbegeleiding’ kan via werven@landmeters.net of op +32 3 369 88 52.